Metode de Plată Disponibile

Vă oferim diverse opțiuni de plată pentru a vă facilita experiența de cumpărături pe site-ul nostru. Iată detaliile privind metodele de plată disponibile:

 1. Apple Pay și Google Pay:

  • Eficient și sigur! Utilizați contul Apple sau Google pentru a plăti fără efort, eliminând necesitatea introducerii manuale a informațiilor cardului.
 2. Card Bancar:

  • Adăugați articolele dorite în coșul de cumpărături și efectuați o plată securizată cu cardul dvs. Visa, Maestro sau Mastercard. Sistemul nostru respectă cele mai înalte standarde de securitate pentru protejarea datelor dvs. personale.
 3. Ramburs:

  • Oferim de asemenea opțiunea de plată la livrare. O soluție comodă și transparentă.
 4. Ordin de Plată:

  • Pentru clienții care preferă plata prin transfer bancar, punem la dispoziție detalii complete pentru a emite un ordin de plată.
 5. Achiziție prin SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice):

  • Instituțiile publice beneficiază de opțiunea de achiziție prin SEAP, asigurând un proces simplificat și securizat pentru tranzacțiile comerciale.
 6. Plată Cash la Ridicare:

  • O altă opțiune convenabilă este plata în numerar atunci când ridicați personal comanda de la sediul nostru situat pe Nicolae Dragan nr. 14, Bistrita, Bistrita-Nasaud.

Ne angajăm să oferim o experiență de cumpărături online fluidă și securizată. Toate tranzacțiile sunt gestionate cu profesionalism, iar informațiile dvs. personale sunt protejate conform celor mai înalte standarde de securitate. Pentru orice întrebări suplimentare sau asistență, suntem aici să vă ajutăm.